SEYU Bouw

Welkom bij SEYU Bouw BV
Aannemersbedrijf


De activiteiten van SEYUBouw BV zijn zeer breed en strekken zich uit van het vervangen van een raam of deur tot het bouwen van complete woningen en bedrijfspanden.

Over ons

SEYU BOUW BV heeft jarenlange ervaring in het verbouwen, uitbreiden en renoveren van bestaande woningen en het ontwerpen & bouwen van nieuwe woningen in heel Nederland.

In al deze jaren heeft SEYU BOUW BV een goede naam opgebouwd. Onze bouwactiviteiten variƫren van het bouwen van vrijstaande woningen tot het maken van dakopbouwen, het aanbouwen van bijvoorbeeld een garage, woonkeuken of een serre en dergelijke. Voor al onze gerealiseerde projecten rondom nieuwbouw, verbouw en renovatie kunt u terecht op onze galerij-pagina.

Ook voor het verbouwen, renoveren en uitvoeren van onderhoudswerk aan uw woning kunt u bij ons terecht. Kortom, alles wat met wonen en uw woongenot te maken heeft.

Onze medewerkers zijn allen vakbekwame professionals en ze volgen regelmatig cursussen om hun kennis van de ontwikkelingen op het gebied van bouwmaterialen bij te houden en eventueel uit te diepen.

Wij zijn trots op ons werk en bieden u graag op onze site een rondleiding aan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.